Mindfit (psychologie)

Onze samenleving verandert razendsnel. Er wordt steeds meer van u verwacht. Zelf dingen regelen, initiatieven nemen en met tegenslagen omgaan. Je hebt alle ballen hoog te houden en komt niet meer aan jezelf en aan elkaar toe! Je krijgt er maar geen grip en controle op!

 

Voor wie?

Mindfit biedt hulp aan jong volwassenen en volwassenen met psychische problemen. Denk aan somberheid, piekeren, angst, dwanggedachten, problemen na een traumatische ervaring, en medisch onverklaarbare lichamelijke problemen. Ook ondersteunen wij bij werk gerelateerde problematiek. We gaan uit van uw mogelijkheden. Dit betekent dat we samen met u bekijken wat er aan de hand is en welke hulp het beste bij u past, afhankelijk van uw klachten en wensen.

 

De behandeling:

Mindfit Amersfoort biedt behandelingen aan die je concrete handvatten kunnen geven je grip op het leven en je psychisch welbevinden terug te krijgen!
Samen bepalen we uw behandelplan dat actief, resultaatgericht en doelgericht zal zijn.

Wij kunnen helpen door middel van online oefeningen en tips, cursussen en voorlichting, behandelingen als:online- of groepsbehandeling, individuele gesprekken, cognitieve gedragstherapie, EMDR en diagnostiek (ADHD en autismespectrum onderzoeken). Onze oplossingsgerichte en positieve werkwijze en ambitie vormen ons uitgangspunt.

Zijn de klachten die onschuldig lijken maar hardnekkig blijken buiten proportioneel of bepaald angst je dag en lijken de dagen alleen maar donkerder te worden? Dan kunnen wij u helpen bij het versterken van uw psychische conditie en u de veerkracht geven die u nodig heeft.

 

Verwijzing:

Wij hebben altijd een verwijzing van de huisarts nodig, dit kan in veel gevallen ook via de POH GGZ van de praktijk gebeuren.

 

Vergoeding:

De behandeling wordt volledig vergoed binnen de basis verzekering, wel wordt uw eigen risico aangesproken.

_J9A6114