Tandarts Arend van de Akker (actief lid van de DAED) houdt bij Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst spreekuur voor esthetische tandheelkunde op de dinsdagmiddag en avond.

Tijdens een kort consult (15-30 minuten) wordt de esthetische vraagstelling met u besproken, een kort mondonderzoek verricht en worden er mondfoto’s en zo nodig gebitsafdrukken genomen. Indien nodig wordt er een vervolgonderzoek gepland.

Bij het vervolgonderzoek worden er eventueel röntgenfoto’s gemaakt, een status van het tandvlees (parodontium) vervaardigd en een onderzoek naar het functioneren van het gebit gedaan. Na de consultatie wordt een plan opgesteld en per email met u gecommuniceerd.

Het probleem, de behandelmogelijkheden, het verwacht eindresultaat, de kosten en de duurzaamheid van de behandeling komen daarbij aan de orde.

Doordat wij in dit kader in teamverband werken, zullen wij u altijd de best mogelijke oplossing kunnen bieden. Zo esthetisch en mooi mogelijk, duurzaam, niet onnodig kostbaar en passend bij uw behandelwens en met zo min mogelijk schade aan uw gebit.

Vormcorrectie door middel van composiet

Frontwerk door middel van CEREC

Estetisch tandarts Arend van den Akker TC Amersfoort Vathorst

Hoekopbouw vervaardigd met composiet

Porseleinen facings (schildjes) CEREC e.max

Herstel na trauma door middel van composiet