Leveranciers Tandartspraktijk van het jaar

Een eregalerij voor onze leveranciers. Want waar zouden we zijn zonder hen. TCA Vathorst mocht dit jaar de titel Tandartspraktijk van het Jaar 2018/2019 ontvangen en die titel is mede te danken aan de inzet van onze leveranciers. Met hun ondersteuning leveren wij u de meest optimale mondzorg.

 

We stellen graag onze leveranciers aan u voor.

Hofmeester dental en Best Dental Buy

Bij gebitsbehandelingen zijn veel materialen nodig zoals disposables, instrumenten, en hand- en hoekstukken. Hofmeester dental en Best Dental Buy leveren al jaren die materialen.

Dentalbouw en Dentalair

Dentalbouw stond aan de basis van onze moderne praktijk. In samenwerking met ons is het geheel ontworpen en gebouwd. Ook werd het interieur door hen gebouwd.

 

Dentalair levert en onderhoudt al ons dentale apparatuur zoals de behandelstoelen, de röntgenapparatuur, sterilisatoren en dentale vaatwassers.

Vertimart

Vertimart is de leverancier van het softwarepakket Exquise. Exquise gebruiken wij voor de patiëntenadministratie. We houden de dossiers, agenda en administratie erin bij. Met Vertimart Exquise kunnen we ervan op aan dat we een veilig en up-to-date systeem hebben.

Dental Bauer

Dental Bauer levert en onderhoudt ons CEREC-apparatuur. Met deze apparatuur kunnen wij een 3D-opname van de mond maken om daarna een perfect passende kroon te produceren.

Voor ons laboratorium levert Dental Bauer de freesmachines, de verschillende ovens en andere digitale apparatuur.

Gooiland ICT

Gooiland ICT beheert onze computers, printers en telefonie. Grondig en efficiënt, zodat u ons altijd snel kunt bereiken.

A.Th. Hoelaars administratiekantoor

A.Th. Hoelaars administratiekantoor verzorgt onze boekhouding. Ook adviseren zij ons over deze boekhouding.

Digitaal Tandtechnisch Laboratorium Amersfoort Vathorst

Digitaal Tandtechnisch Laboratorium Amersfoort Vathorst vervaardigd al ons digitale techniek werk. Zij verwerken de digitale scans die in uw mond gemaakt zijn tot een volledig porseleinen facing, kroon of brug. Bleeklepels en nachtbeugels worden ook door DTLA vervaardigd.

Famed

Onze rekeningen lopen via Famed. Zij zenden de nota direct naar uw zorgverzekering zodat u dat niet meer hoeft te doen. Over het gedeelte dat uw zorgverzekeraar niet vergoedt, ontvangt u een digitale nota van Famed.

Schoonmaakbedrijf Vathorst

Schoonmaakbedrijf Vathorst, met Rachid en Fatiha, verzorgen ons interieur al jaren naar volle tevredenheid.