Service en teamwork

In onze praktijk te Vathorst werken tandartsen, specialisten, tandtechniekers, preventieassistentes, klinische assistentes en mondhygiënistes nauw samen als een team. Zo kunnen wij als tandheelkundig centrum de meest optimale zorg bieden aan onze patiënten. Door teamwork kunnen wij de service verlenen die wij nastreven.

U hoeft niet meer van de ene praktijk naar de andere praktijk doorverwezen te worden. Alles onder hetzelfde dak bij Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst.

 

Pijnklachten? Dezelfde dag nog behandeld

Pijnklachten zijn heel vervelend. Daarom kunt u met pijnklachten altijd op dezelfde dag bij ons terecht. Dit kan omdat wij in onze agenda’s dagelijks tijd vrij houden voor spoedgevallen en pijnklachten. Ons team van medewerkers staat dan voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

 

 

AWBZ patienten

Ook de AWBZ patiënten kunnen in onze praktijk behandeld worden en wij dragen zorg voor uw declaratie afwikkeling volgens de AWBZ-regeling.

Tandtechniek

Wij werken nauw samen met D.T.L. Amersfoort, een jong en innovatief tandtechnisch laboratorium dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in digitalisering van de tandheelkunde. Zij maken hoogwaardige en perfect zittende kronen en bruggen met de modernste CAD / CAM technieken.

Grote voordelen voor u als patiënt

 • U hoeft niet meer te ‘happen’ en wekenlang met een noodvoorziening rond te lopen.
 • Binnen 24 uur een perfect zittende kroon of brug. Als u ’s ochtends komt voor een digitale scan, kan de definitieve kroon of brug aan het eind van de middag al geplaatst worden!

 

Herinneringen per SMS en e-mail

Vindt u het ook zo vervelend als u een afspraak vergeet? Als service sturen wij u een herinnering per SMS of e-mail. Voor ons een kleine moeite. Voor u gemakkelijk!

Fa-med factoring

Als praktijk hebben wij een samenwerkingsverband afgesloten met ons factoringbedrijf Famed. Wekelijks dienen wij uw declaratie in bij Famed en Famed handelt uw nota rechtstreeks af bij vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland. Als patiënt ontvangt u alleen nog de nota’s van zorg die niet (volledig) vergoed wordt. Het is ook mogelijk om uw declaratie direct aan de balie contant of per pin te betalen.

 • Afspraak maken?

  via telefoon: 033 - 479 02 63 via e-mail: [email protected] of via: ons contactformulier
 • Openingstijden

   De praktijk is geopend en bereikbaar op
  • Maandag:
   07:00 - 21:00
  • Dinsdag:
   07:00 - 21:00
  • Woensdag:
   07:00 - 21:00
  • Donderdag:
   07:00 - 21:00
  • Vrijdag:
   07:45- 12:15 en 13:00 -17:00
  • Zaterdag:
   09:00-12:30 en 13:00-16:00