Drie medewerkers van de Amfors Groep tekenden vandaag hun detacheringsovereenkomst met Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst. Eigenaar Remco Scheringa heette hen van harte welkom. Lettie, Sandra en Tamira gaan aan het werk als sterilisatie assistent en zorgen ervoor dat de instrumenten hygiënisch schoongemaakt worden.

Op 1 april verhuisde de praktijk naar hun mooie nieuwe pand naast Winkelcentrum Vathorst. Daarmee werd plek gecreëerd om werk te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Al snel werd contact gelegd met de Amfors Groep. Daar werd de vacature sterilisatie assistent intern uitgezet. Verschillende medewerkers reageerden positief en brachten een bezoek aan de praktijk. Lettie, Tamira en Sandra maakten een positieve indruk en maken nu hun volgende carrièrestap. Vanuit de schoonmaak en de horeca gaan zij nu in de tandartsenpraktijk aan de slag. Tijdens hun werk worden zij verder opgeleid in dit nieuwe vakgebied. 

De Amfors Groep steeds meer medewerkers in reguliere bedrijven, wat aansluit bij de doelstellingen van de participatiewet.

 

Afspraak maken?

Via telefoon: 033-4790263
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie