033 - 479 02 63 [email protected]

Heeft u een spoedgeval?

Wacht niet langer en bel ons direct op:
033-4790263

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 07:00-21:00
Vrijdag 07:45-12:15 en 13:00-17:00
Zaterdag: 09:00-12:30 en 13:00-16:00

Esthetiek

In onze praktijk staat uw gebit centraal, waarbij de gezondheid van uw gebit voorop staat. Wat Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst zo bijzonder maakt, is de extra aandacht die we besteden aan esthetische oplossingen. Een stralende witte lach wil toch iedereen? Daarom vinden wij naast de gezondheid van uw gebit esthetiek ook belangrijk. Wij werken met de nieuwste technieken en de meest geavanceerde apparatuur. Hierin zijn wij zelfs toonaangevend. De tandartsen van Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst maken alleen gebruik van wit vulmateriaal: tandkleurige composietvullingen en porseleinen inlays of kronen, die aanmerkelijk esthetischer en cosmetisch zijn. Wij gebruiken geen amalgaam en werken volledig metaalvrij. Dat is niet alleen mooier, maar het voorkomt ook dat we gezonde delen van een tand of kies weg moeten slijpen om vulmateriaal houvast te geven. Nieuwe technieken zorgen voor een goede hechting van een vulling en/of kroon, waardoor uw tand of kies sterker wordt.

Witte tanden

Tanden zijn uw visitekaartje en heel bepalend voor uw uiterlijk. Tanden kunnen vergelen. Het kan zijn dat het een beetje stoort, maar het kan ook zo ernstig zijn dat u uw mond nauwelijks meer durft te openen bij het praten of zelfs niet op de foto durft vanwege schaamte voor uw gebit. Het zelfvertrouwen kan hierdoor een enorme deuk oplopen. Wij maken gebruik van verschillende bleekmethoden om uw gebit weer mooi stralend te maken.

Orthodontie

Als u niet tevreden bent over de stand van uw tanden, kunnen deze met behulp van orthodontie worden rechtgezet. Monique Henneberke, orthodontist, geeft u graag tijdens een consult de nodige informatie die bij u van toepassing is. Ook kunt u onze eigen website van De Orthodontist bezoeken. Daar vindt u alle informatie over het verplaatsen van tanden en kiezen met behulp van beugels én vooral waarom dat soms echt nodig kan zijn. De gedachte dat beugels alleen voor kinderen bedoeld zijn, is achterhaald. Ook volwassenen vinden steeds meer hun weg naar De Orthodontist.

Afspraak maken?

Via telefoon: 033 – 479 02 63
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie