Geachte praktijkrelatie,

 

Per 6 november 2021 is er een mondkapjesplicht bij uw bezoek aan onze praktijk, u dient deze zelf mee te brengen. Wij verstrekken deze niet.

Zie hieronder de verder geldende maatregelen. Wij vragen u deze in acht te nemen bij een bezoek aan onze praktijk.

  • We respecteren de anderhalve meter-grens in onze praktijken, om die reden vragen wij u om zoveel mogelijk alleen te komen. Er zijn nog steeds minder plaatsen beschikbaar in de wachtkamer.
  • Wij verzoeken u om precies op tijd aanwezig te zijn voor uw afspraak.
  • We vragen iedereen om bij binnenkomst de handen te desinfecteren met de aanwezige handalcohol en u te melden bij de receptie.
  • We stellen u een aantal vragen over uw gezondheidstoestand als we per telefoon een afspraak maken. Zo kunnen we bepalen of u wel of niet naar de praktijk kunt komen, en of we eventueel passende maatregelen moeten nemen.
  • Als u coronaklachten hebt, verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met de praktijk om te bepalen of de afspraak kan doorgaan of dat deze verplaatst moet worden.
  • Bij afbellen hanteren we de volgende regels:
  • indien uw afbelt omdat u klachten heeft of denkt te hebben belt u ons om te overleggen wat we met de afspraak doen. Wij volgen een triage schema om te kijken of u naar de praktijk mag komen. Als de afspraak komt te vervallen zullen we kijken wanneer deze afspraak weer ingepland kan worden.
  • We zullen u vragen u te laten testen op Covid-19 en de uitslag daarvan binnen 48 uur aan ons door te geven. Bij negatief zullen we direct een nieuwe afspraak met u maken. Bij positief zullen we uw herstel afwachten en u vragen zelf weer contact op te nemen voor uw afspraak. LET OP: indien wij niet uw uitslag binnen 48 uur vernemen kan het zijn dat wij de door u geannuleerde afspraak bij u in rekening brengen.

 

We ontvangen u graag!

 

Remco Scheringa & Team 

Afspraak maken?

Via telefoon: 033-4790263
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie