Mijn naam is Cas van Veldhuizen. Ik ben geboren in La Paz Bolivia en in Nederland opgegroeid.

De reden dat ik fysiotherapeut ben geworden is dat ik door middel van analyseren en coachen mensen gezond wil laten bewegen.

 

Sinds 2018 ben ik afgestudeerd van de Hogeschool van Amsterdam en ben ik gelijk begonnen met werken in Amsterdam. Hier heb ik veel gewerkt met dansers, modellen, expats en muzikale artiesten.

In 2019 ben ik begonnen aan de 3-jarige Master Manuele Therapie aan de SOMT.

Door deze Master verdiep ik mij in het manueel mobiliseren van alle gewrichten en speciaal gericht op de wervelkolom. Verder ben ik opgeleid met de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de fysiotherapie en manuele therapie. Sinds 2020 maakt Dry Needling ook onderdeel uit van mijn behandelmethodes.

Met mijn kennis en vaardigheden, uw wensen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten kan ik samen met u een eigen behandelplan opstellen. Iedereen is anders, waar met een op maat gemaakt behandelplan beter resultaat wordt behaald.

 

“Sporten mag, genoeg bewegen is onmisbaar.”

 

Ik woon samen met mijn vriendin in het centrum van Amsterdam. Bewegen doe ik graag zoals (zaal)hockey, hardlopen met de hond, wielrennen en fitness. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de natuur te vinden of in een café waar sport wordt gekeken samen met vrienden. Verder ben ik een vakidioot en vind ik het leuk om vakliteratuur te lezen.

Afspraak maken?

Via telefoon: 033-4790263
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie