Onlangs ontving onze praktijk, als eerste in Amersfoort, een bijzonder keurmerk: De Lieve Tandarts. Dit keurmerk wordt alleen verleend na een uitgebreide intake. Het staat voor een praktijk waar medewerkers veel persoonlijke aandacht geven en waar intensieve begeleiding van patiënten, vooral angstpatiënten en kinderen, voorop staat. De missie van het bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts is: iedereen weer naar de tandarts. Daar werkt TCA Vathorst graag aan mee.

Eigenaar Remco Scheringa verwoordt het zo: “We denken alleen aan het belang van de patiënt, dat merken onze patiënten aan de open communicatie, duidelijke uitleg en snelle service. U bent er zeker van dat u snel geholpen wordt. En preventie voert bij ons de boventoon. Alle mogelijke problemen die we kunnen voorkomen, proberen we te voorkomen. Dat begint bij het spelenderwijs opleiden van kinderen tot het afspreken van een persoonlijk behandelplan voor volwassenen.”

“Het tandartsvak van tegenwoordig is zo breed. Wij willen laten zien dat binnen elke discipline patiëntzorg centraal staat. De Lieve Tandarts is hier een bevestiging van. De naam van het keurmerk dekt de lading. Het gebit is voor veel mensen een ‘dingetje’. Als behandelaar moet je daar aardig en vriendelijk mee omgaan, maar ook goed en doortastend zijn. Zodat iedereen een leven lang kan genieten van een gezonde mond en een stralend gebit”, zegt Scheringa.

Afspraak maken?

Via telefoon: 033-4790263
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie