Beste praktijkrelatie,

Ergert u zich ook aan die scheefstaande ondertand? Of een voortand die wat uitsteekt? Wij hebben nu dé oplossing: aligners. Onzichtbare beugels die u makkelijk in- en uit doet en die uw gebit transformeren tot een stralend en gezond geheel.

Op donderdag 2 november kunt u kennismaken met aligners en wat het voor u kan doen, in Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst. Wij bieden die dag een kosteloos consult van 15 minuten aan waarin u al uw vragen op orthodontisch gebied kunt stellen en waarbij wij op uw specifieke situatie ingaan. Een consultdag exclusief voor patiënten van TCAV!

U kunt via de balie of telefonisch een afspraak inplannen. Tijdens het consult bekijkt orthodontist Eric van Westendorp of tandartsen Leon van der Linden en Remco Scheringa (tandartsen met orthokennis) uw gebit. Begeleiding door een professionele orthodontist is essentieel om dat gewenste resultaat te bereiken: een gezond gebit en een stralende lach.

In deze nieuwsbrief leest u meer over de behandelwijze met aligners. En ziet u via voor- en nafoto’s van patiënten wat het effect van aligners is.

Verzeker u van een consultafspraak en bel ons of kom even langs aan de balie.

Met vriendelijke groet,
namens het TCAV team,
Remco Scheringa en Leon van der Linden

 

   

Voor en na behandeling met de aligner

Hier ziet u voor- en nafoto’s van gebitten die zijn gecorrigeerd door een behandeling met aligners.
Een rechte rij tanden en kiezen geeft u een mooie uitstraling, maar het is óók beter voor uw
(mond)gezondheid. Immers, uw gebit is veel beter te reinigen en dat bevordert uw gezondheid.

   

.

 

 

  Nieuw in orthodontie: de ‘onzichtbare beugel’ 

    Maak kennis met de ‘onzichtbare beugel’. Een nieuwe trend in de orthodontie. Deze methode        maakt gebruik van strak passende doorzichtige bitjes (‘aligners’) die om de 2 weken worden            vernieuwd. Op die manier wordt een gebit richting de juiste positie begeleid. Hetzelfde effect          als de zogeheten slotjesbeugel, waarbij brackets op de tanden worden geplakt. Het mooie van      de aligners is dat ze nauwelijks te zien zijn.

     

    TCAV werkt samen met orthodontist Eric van Westendorp om ook de onzichtbare                              beugel/aligners aan te bieden. Waarom? We zien dat deze beugels ook zonder toezicht worden      aangeboden. Dat vinden wij niet verantwoord. Juist de specialist en orthodontist moeten                toezicht houden op uw gebit, waar u immers een leven lang mee wilt doen.

    Hoe werkt het?
    Bij een intake in de praktijk nemen wij een scan van uw gebit. Deze scan gaat naar de                      orthodontist en hij stelt een behandelplan op. De intake is overigens geheel vrijblijvend! Mocht      u voor de onzichtbare beugel kiezen, dan krijgt u vanuit onze praktijk alle begeleiding door een      speciaal opgeleid Ortho-team, en Eric blijft verantwoordelijk voor uw behandeling.

    Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een kosteloos                consult op donderdag 2 november. 

   

     Foto’s: SureSmile Aligners

     

    Verzeker u van een plek op donderdag 2 november

    Aligners zijn de ideale oplossing bij een scheefstaande of vooruitstekende tand. Immers, een          gezond en recht gebit geeft u zelfvertrouwen en die stralende lach. De onzichtbare beugel              helpt u daarbij. Hieronder ziet u een voorbeeld van een gebit wat behandeld is met aligners. 

    Maak dus snel een afspraak voor donderdag 2 november en bespreek uw situatie met één          van onze tandartsen. Verhinderd die dag? Maak dan een afspraak voor een consult op een              andere dag. 

Afspraak maken?

Via telefoon: 033-4790263
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie

Afspraak maken?

Via telefoon: 033-4790263
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie