Alle eerstejaars studenten van de Rotterdam School of Management, Erasmus University hebben een  strategische business plan geschreven voor bestaande kleine- of middelgrote bedrijven sinds 1986. Het Strategisch Business Plan project is een onderdeel van RSM’s bacheloropleiding. Het plan, geschreven over een periode van zes maanden door teams bestaande uit vier studenten, omvat een uitgebreide analyse van een bedrijf, zijn omgeving, en de formulering van de strategische opties en een implementatieplan.

Elk jaar strijden de beste studenten teams om het Strategisch Business Plan (SBP) Gunning en geldprijzen. Docenten nomineren hun beste teams en na een ronde van de selecties worden vier finalisten uitgenodigd om hun plan voor een publiek van hun collega’s, vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, en RSM personeel te presenteren. Ze verdedigen ook hun plan voor een deskundige jury, waarbij de winnaar en de runner-up van de Strategic Business Plan Award zal aankondigen.
Van de 280 teams die deelnamen is Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst genomineerd als één van de vier finalisten, iets waar we ontzettend trots op zijn!

29 september hopen we een feestje te mogen vieren samen met de studenten van de Erasmus University!!

Afspraak maken?

Via telefoon: 033-4790263
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie