Vol trots kondigen wij hier de 6e editie van de Vathorst Run aan, deze zal plaatsvinden op zondag 23 oktober in de middag.

Ook dit jaar zijn er weer diverse afstanden. Voor de kidsrun in en rondom het winkelcentrum van Vathorst, de overige afstanden gaan door het hart van Vathorst. En natuurlijk ook langs ons Tandheelkundig Centrum!

Dit jaar is er voor iedere deelnemer een dry fit sportshirt, ook voor de allerkleinsten!

De tijdregistratie gaat via de bekende chip in het startnummer. De mensen van Racetimer maken naast een video ook foto’s bij de finish die u gratis kunt laten downloaden als deelnemer. Hoe leuk is dat?
Aan de kinderen is ook gedacht en is er volop vermaak aanwezig.

GOEDE DOEL:
Dit jaar heeft de organisatie samen met sponsoren besloten het goede doel, Stichting Ervarun, te ondersteunen in 2016.
Alle deelnemers doen een donatie/financiële bijdrage aan dit goede doel. Als u zich inschrijft als loper van ons evenement betaald u een financiële bijdrage aan Stichting Ervarun.

Ervarun
Stichting Ervarun wil mensen met een depressie helpen met behulp van running therapie. Running therapie is al sinds 1991 een onderdeel van behandelprogramma’s in de geestelijke gezondheidszorg. Huisartsen raden depressieve patiënten steeds vaker aan onder begeleiding te sporten.
De therapie heeft goede resultaten, maar is duur en daarom vaak onbereikbaar. Daar wil Stichting Ervarun verandering in brengen.

Voor de donatie aan het goede doel ontvangt u het gratis dry fit shirt.
Met uw donatie helpen onze coaches & running therapeuten de cliënten die op dit moment op de wachtlijst staan.
De goede doelen die wij met en tijdens ons evenement ondersteunen, hebben altijd een lokaal belang (regio Amersfoort) en hebben bij voorkeur ook een link met sport of sportieve activiteiten.

Deze financiële bijdrage bedraagt dit jaar € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Dit bedrag wordt dan samen met uw inschrijving in één keer geïncasseerd.
In ruil hiervoor krijgt u het unieke dry fit shirt, kies uw maat bij de inschrijving. Bij het ophalen van uw startnummer ligt het shirt voor u klaar.
Kijk voor meer informatie ook op www.ervarun.nl

Afspraak maken?

Via telefoon: 033-4790263
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie