Jessie Schraven, kaakfysiotherapeut bij Fyzie, heeft het stokje van fysiotherapeut Ellen de Greef overgenomen en is op dinsdag van 08.30-17.30 uur bij ons in de praktijk aanwezig. Jessie is fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in klachten rondom de kaak, het hoofd, de hals en het wervelkolom.

 

Klachten

Wanneer u klachten vanuit de kaak heeft kunt u de volgende symptomen ervaren:

– vermoeid gevoel of spanning in de kauwspieren
– klem- of knarsgedrag
– beperkte mondopening
– knappende kaakgewrichten
– (aan)gezichtspijn, nek- en oorpijn
– hoofdpijn of duizeligheid

Kaakklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. De kaakfysiotherapeut onderzoekt of uw klachten te verklaren zijn vanuit de spieren en/of gewrichten in de kaakregio. Vaak bestaat er een relatie met nek- of hoofdpijnklachten en zullen wij ook deze regio onderzoeken. 

Verwijzing

U kunt bij de kaakfysiotherapeut terecht met of zonder verwijzing van uw (tand)arts. Informeer naar de mogelijkheden via het telefoonnummer 033-2048000 of kijk op de website www.fyzie.nl.

 Vergoeding

Fyzie heeft contracten met alle zorgverzekeraars en adviseren u om van tevoren bij uw zorgverzekeraar te informeren hoe u verzekerd bent. Wanneer u een aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft zal de rekening rechtstreeks naar de zorgverzekeraar worden gestuurd.

 

 

Afspraak maken?

Via telefoon: 033-4790263
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie