Mindfit (psychologie)

Onze samenleving verandert razendsnel. Er wordt steeds meer van u verwacht. Zelf dingen regelen, initiatieven nemen en met tegenslagen omgaan. U hebt alle ballen hoog te houden en komt niet meer aan uzelf en aan elkaar toe! U krijgt er maar geen grip en controle op!

De behandeling

Mindfit Amersfoort biedt behandelingen aan die u concrete handvatten kunnen geven de grip op het leven en uw psychisch welbevinden terug te krijgen!

Samen bepalen we uw behandelplan dat actief, resultaatgericht en doelgericht zal zijn.

Wij kunnen helpen door middel van online oefeningen en tips, cursussen en voorlichting, behandelingen als: online- of groepsbehandeling, individuele gesprekken, cognitieve gedragstherapie, EMDR en diagnostiek (ADHD en autismespectrum onderzoeken). Onze oplossingsgerichte en positieve werkwijze en ambitie vormen ons uitgangspunt.

Zijn de klachten die onschuldig lijken maar hardnekkig blijken buitenproportioneel of bepaald angst uw dag en lijken de dagen alleen maar donkerder te worden? Dan kunnen wij u helpen bij het versterken van uw psychische conditie en u de veerkracht geven die u nodig heeft.

Verwijzing

Wij hebben altijd een verwijzing van de huisarts nodig, dit kan in veel gevallen ook via de POH GGZ van de praktijk gebeuren.

Vergoeding

De behandeling wordt volledig vergoed binnen de basis verzekering, wel wordt uw eigen risico aangesproken.

Hoe kunt u zich aanmelden?

1: U kunt zich wanneer u in het bezit bent van een verwijzing van uw huisarts aanmelden via de website www.mindfit.nl.

2: U kunt op werkdagen bellen naar het nummer 088-646 33 16. Tussen 09.00-10.00 zal er iemand opnemen, buiten deze tijden om kunt u de voicemail inspreken. Wanneer u uw naam en telefoon-nummer achterlaat wordt er zo spoedig mogelijk contact met u gezocht. U kunt meteen starten, wij werken zonder wachtlijsten.

Afspraak maken?

Via telefoon: 033-4790263
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie