Tandheelkundig Centrum Amersfoort (TCA) Vathorst is 29 juni uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing van Tandartspraktijk van het Jaar 2018. Die verkiezing heeft het centrum te danken aan de goed doordachte opzet en veelzijdigheid: met maar liefst 16 verschillende mondzorgdisciplines onder één dak. Uniek in Nederland. De jury roemt de professioneel gerunde praktijk, waar 55 medewerkers werken, en waar preventie altijd op nummer 1 staat.

De jaarlijkse verkiezing is een initiatief van de toeleveranciers binnen de tandzorg Arseus Dental, Vertimart, Edin Dental Academy, Famed, Henry Schein en Dental Tribune Nederland. Er wordt gekeken naar welke praktijk zich het meest weet te onderscheiden op het gebied van innovatie en klantvriendelijkheid. Dit jaar waren de 3 finalisten Bijlsma Mondzorg in Diepenheim, Drietand in Maastricht en dus de winnaar TCA Vathorst in Amersfoort.

Praktijkeigenaar Remco Scheringa is trots op de uitverkiezing: “We zijn door de 8 leden van de vakjury bezocht en zij waren onder de indruk van de sfeer en de collegialiteit, de frisse en moderne uitstraling van onze praktijk en bovenal de 16 verschillende mondzorgdisciplines die we in huis hebben. Daarin zijn we echt de enige in Nederland.”

Patiënten en bezoekers van het mondzorgcentrum worden momenteel getrakteerd op taart. “Maar dat is niet het enige,” zegt Scheringa, “dit jaar merken onze patiënten zeker dat we gewonnen hebben. In onze communicatie en in de acties die we van plan zijn. Om gekozen te worden tot praktijk van het jaar uit meer dan 5.000 praktijken die er in Nederland zijn, is iets waar wij en ook Amersfoort trots op mogen zijn”, besluit hij.

De verkiezing was afgelopen vrijdag 29 juni tijdens het event Klantpasta in Utrecht. De winnaar werd bepaald door een combinatie van het oordeel van de vakjury (40%), de stemmen via Facebook (30%) en de stemmen van het publiek tijdens de finale (30%).

Afspraak maken?

Via telefoon: 033-4790263
Via e-mail: [email protected]

Meer informatie

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie