033 - 479 02 63 [email protected]

Heeft u een spoedgeval?

Wacht niet langer en bel ons direct op:
033-4790263

Nieuwe patiënt worden?

U kunt zich bij ons aanmelden door op de onderstaande knop te klikken

Meer informatie

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 07:00-21:00
Vrijdag 07:45-12:15 en 13:00-17:00
Zaterdag: 09:00-12:30 en 13:00-16:00

Ons centrum

Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst

Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst is opgericht met een duidelijke doel: alle tandheelkundige specialismens onder één dak. Bij ons werken niet alleen algemeen tandartsen, maar ook een orthodontist, kaakchirurgen, een implantoloog en een esthetisch tandarts. Wij hebben ook tandtechniekers, mondhygiënisten én preventie-assistenten. Je kunt bij ons terecht voor alle tandheelkundige behandelingen.

Waar staat Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst voor?

  • Wij staan voor goede en complete tandheelkundige zorg zonder onnodige kosten
  • Wij streven naar moderne tandheelkunde: onze praktijk is toonaangevend in de digitale tandheelkunde, wij werken op dit moment met de meest geavanceerde Cerec techniek
  • Wij hebben vriendelijke medewerkers in een prettige omgeving.
  • Wij willen uw bezoek aan onze praktijk zo plezierig en gemakkelijk mogelijk maken
  • Wij werken in een prettige omgeving, ook voor kinderen. Kinderen zullen een bezoek aan de praktijken als plezierig ervaren omdat de veelal jonge medewerkers er alles aan zullen doen om op speelse wijze het vertrouwen van jonge patiëntjes te winnen
  • Wij geven u duidelijkheid over uw behandeling. Als een uitgebreidere behandeling nodig is, maken we altijd eerst een zorgplan. Dit bespreken we van tevoren met u, zodat u precies weet wat u te wachten staat en wat de kosten hiervan zijn.
  • Wij streven altijd na om een zorgplan op maat voor u te maken
    Onze nadruk ligt op preventie, zodat u bent verzekerd van de beste tandheelkundige zorg. Hier staan wij als team garant voor
  • Wij werken met de nieuwste tandheelkundige technieken. Daardoor kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw behandeling echt pijnloos is. De tandarts zal dit met u bespreken, maar u kunt hem of haar er ook naar vragen!

En bovendien:

De tandartsen van Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst maken alleen gebruik van tandkleurig vulmateriaal, wij gebruiken geen amalgaam!

Wij hebben ruime openingstijden. Zelfs op zaterdag is onze praktijk open, zodat wij als team voor u klaar staan

De medewerkers van Tandheelkundig Centrum Amersfoort Vathorst werken vanuit een duidelijke visie. En sommigen hebben een speciale deskundigheid. We vertellen u graag meer over onze visie, onze specialiteiten en we stellen onze medewerkers graag aan u voor.